VIP-Booking & Management AS har arrangert "Norgesmesterskap i Elvis Karaoke" siden 2007". I 2012 ble de invitert til å delta som dommere i et uoffisielt Norgesmesterskap i Karaoke, som igjen førte til planleggingen av videre engasjement av denne konkurransen. Lisensen til arrangementet lå da i hendene på en utenlandsk karaoke produsent og dessverre for han, var han uten mulighet til å gjennomføre konkurransen. Da så vi muligheten til å ta over denne lisensen og etter samtaler med aktørene bak KWC - Karaoke World Championships store herrer ble vi enige om at dette var nok den beste løsningen og vi ble tilbudt en samtale.

VIP-Booking & Management AS reiste derfor til Finland for samtaler med aktørene og ettersom alt falt på plass har vi nå rettighetene til å arrangere det offisielle Norgesmesterskapet i Karaoke. VIP-Booking lover å gjøre alt for å gjøre gjennomføringen av konkurransen så profesjonell som mulig med både del-finaler, semi-finaler og finaler.  

Vi vil i samarbeid mde dyktige samarbeidspartnere gjennomføre konkurransen på flere nivåer og første nivå er del-finaler som blir holdt på diverse lokale karaokebarer rundt i Norge, før vi etterhvert skal ta fatt på quart-finaler, semi-finaler og finaler. Vi står til slutt igjen med Norges beste kvinne og Norges beste mann. Disse vinner en reise til Singapore med hotell for deltagelse i det store Verdensmesterskapet. (Andre premier fra samarbeidspartnere vil også tilkomme)

Mer informasjon om konkurransen vil komme i menyen når det er klart! 


VELKOMMEN TIL KWC - KARAOKE WORLD CHAMPIONSHIP (NORGESMESTERSKAP I KARAOKE)